Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Ibland faller jag
ner i en grop
in i ett tillstånd
med moln i mitt huvud
allt är ett tjut
en vibrerande ton
i dimman

Mitt i allt detta
våra längtande kroppar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-24 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP