Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundläggande fakta

Grundläggande fakta
vi gör det tillsammans
hela vägen
över gränsen

Ge oss orden
i stället för kriget




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-01-24 15:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Tvärtom.
2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP