Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonvrån

Melankoliska nedslag
i den enda existens
jag känner till

Om jag ska bli
den jag är
måste jag passera
denna förvirring

I ögonvrån en skugga
vi är tillsammans
i mörker och ljus




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-24 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP