Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder av rus

Många år har passerat
allting är mycket länge sedan
gårdagen är en hägring

Jag samlar ihop mina sår
och reser mig upp
ur min nedsuttna fåtölj

En sällsam dröm är jag
en berättelse
om ensamma stunder
och sekunder av rus




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-24 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP