Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UNDER


Rädsla

Under din hand
finns rädsla för närhet


Under dina läppar
finns rädsla för lust



under din kropp
finns rädsla för förnedran

Varför just jag?




Övriga genrer av ninniaker
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-04 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ninniaker