Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vAlv

 

 

 

Som ett dun höll sig midvinterdimman,
Tafatt närmade sig kroppen.
Jag tror att orden var vilande då.
Jag tror att jag andades tystnaden innan jag grät,
Hållen helt om.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP