Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar mig själv igen

Jag vilar en stund, omsluter dig.
Du vilar en stund i mig.
Mina tankar gammelrosa.
Dina tankar himmelsblå.
Våra zodiakens tecken älskar.
Samtidigt som universum smygtittar.
Om jag vågade skulle jag fråga om vi gör om det igen. Och igen. Och igen.
Dag som natt. Natt som dag.
Älskar din blick när vi älskar.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-01-29 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP