Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som kom över mig såhär en bit in på natten


Det som händer i mig när du inte är här

Och då tänker jag såhär;
Jag kanske inte alls vill söka nya händer
kanske inte alls vill känna dem mot min hud
Nya händer varje natt
Nya händer som inte känner mig
som inte vet vad min kropp behagar

Det kanske är dina händer jag vill ha
Dina händer som jag känner utan och innan
och som känner mig
som vet var de ska söka sig
som känner hela mig
varje centimeter
ja, varje m i l l i m e t e r

Och mina händer
De vet hur varm din hud är
De känner alla detaljer
De vet till och med hur du smakar
De känner sig trygga med din hud under sig
De vill inte utforska nya världar
om och om och om igen
De har redan funnit sin hamn

Mina händer och dina händer
De smälter så fint ihop
De gör sig på nåt vis bäst tillsammans
Hårt sammanflätade




Fri vers av Muzze
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-07-05 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muzze
Muzze