Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysig morgon

Lördagsmorgon
Nyvaken
Tillfredsställd
Och som pricken över i
Ett riktigt gott kaffe




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-08 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Najs *ler* Tyvärr kan jag inte säga detsamma (inte ens kommit till kaffet än, är glad att jag överlevt de senaste två dygnen..)
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP