Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträcker ut

Jag sträcker ut en hand
och finner dig
suggestivt och smygande
i drömmen
visar sig de döda
någonstans
finns det fortfarande tid

När vi anländer till
resans slutstation
är det vi själva
som är mysteriet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-11 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP