Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

notbild




darret i varje onämnbart mörker
förebådar brinnande byar i slutet
på mars

gallers förgängliga bojor
släpper ut dårskapet över världen
och dess extremiteter

lutar sig försiktigt mot allt
som böjs och bränns, vidgar sig för
ta in det lilla som finns kvar






Fri vers av Turid
Läst 291 gånger
Publicerad 2003-11-18 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid