Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyror




ur tunn aska
silade vi återstoden av
utrymmena

som grymma hundars käftar
öppnade de sig
för våra händers sköten

blickade djupt i våra inre
och log åt det
oundgängliga






Fri vers av Turid
Läst 283 gånger
Publicerad 2003-11-18 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid