Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som kunde tala med kvinnor

Han var till åren
Hans hår var med lite längd
Gråstrimmigt
Det vältrimmade skägget prydde hans ansikte
Han ögon var glittrigt blå
Han var en spjuver med barnasinnet kvar
Och hans leende det var som ett riktigt vargagrin
Han var en charmör
Hade beundrare i flock
Flirtade och log alltid
Hon föll
Ack som hon föll
Den lilla donnan
I klänning trippade hon alltid i hans åsyn
Log sitt allra varmaste leende
Och kroppen exploderade i romantiska känslor
Han såg henne
Visst gjorde han det
Fick henne att se stjärnor
De som låg djupt i hans blick




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-18 18:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
När ska hon börja se sig själv i st f att vara beroende av mannens blickar ?
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP