Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen


Jag famlar runt i tvivel,
desperata försök att glömma,
det som var
mellan oss.
Redan från början,
blev allt så fel.

Du säger att du inte orkar,
men att känslorna finns där.
Krampaktigt försöker jag sudda ut
mina känslor.
Tvivlet griper tag i mig,
vet inte om jag orkar släppa dig ur mitt liv,
eller om jag vill släppa mina känslor för dig.

vissa dagar minns jag bara allt ont jag gjort dig,
vissa dagar vill jag bara minnas allt gott som fanns,
som en regnbåge utan slut.




Övriga genrer av Veronica Eriksson Blok
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-07-06 22:37



Bookmark and Share


    Svorsken
Du skulle ha tagit valet om du du ville släppa mannen ur ditt liv, innan du sårade/ljög och spelade ett spel mot han!

För det fanns något gott där, som kastades på elden, och kvar blev bara svart aska......
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok