Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erotikon




du blev ett annat andetag och jag
uppfattade dig annorlunda än du var
förut
en annan tid gick in i oss och du är renare
än vi var då och hur än
klockorna slår i tornen kommer
vi aldrig mer vara en tanke i samma äpple
som tänkte oss då
i just den stunden med händerna fästa
mot den andras länder
och öron mot andras öron
och sen explosionerna
och så är jag åter du och allt är jag
och den natten föll stjänorna på himlen
för en annan sorts dag





Fri vers av Turid
Läst 349 gånger
Publicerad 2003-11-19 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid