Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvår

Likt påfågelfjädrar skimrar
vattenpölens strimma
av motorolja.

En flock pilfinkar
skvätter i vattnet
och påminner om
fragment av mörker
som lösgjort sig
ur natten.




Fri vers av Nitram P
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P