Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text ur hjärtat till min älskade morbror. Vad jag önskar honom lugnet och ron


Ja, vad hände sen,Kenneth?

Ett sargat liv
Trasigt
Gapigt skrikande

Vener i brand
Hud i våndans klåda

Du har ett sprucket leende
En blick som ibland kan skrämma

Men ett hjärta av guld

En sorgsen själ
Som aldrig har hittat lugnet
Som tappat hoppet
Många gånger om

Din sanning är svår att förstå
Mina ord har varit långa
Men ändå aldrig nått ända fram

Trots kärleken som alltid uppriktigt funnits
Den har aldrig vikit från din sida

Trots alla dina vändor
Bortom lagens gränser

Bakom galler
I det djup där du ändå funnit dig i att vara

Så har jag alltid stått upp för dig
För dina rättigheter som människa

Kämpat

Så som jag vet att även du gjort
På ditt sätt

Det enda jag önskar
Är ju att du får leva dina sista år i livet
Som en
Fri människa

Fri från ångest
Droger

Ett liv i lugn och ro






Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-13 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP