Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon

Sårbart vacker
Stannar tiden

Andlöst faller daggen

Glimmar guld

I solens nyfödda strålar




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-16 08:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ljuvligt ögonblick...mycket vackert...
2020-05-16

  Max Poisé VIP
Den oerhört värdefulla sekundens upplevelse! Snyggt förmedlat Nina!
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP