Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens Mörker

Det var mitt i natten
Vi stod där och i mellan oss stod en man
En man med två pistoler riktade mot oss

Vi skakade av rädsla
Vi grät av rädsla

Plötsligt hördes en hög knall
Och direkt efter såg jag dig
Liggande död på marken

Jag blev genast rädd
att han skulle gör det
samma sak med mig

Han började gå närmare mig
Han riktade pistolen mot mig
Han gick närmare och närmare mig

Jag stampade honom på foten
och sprang därifrån så snabbt som möjligt

Jag gömde mig bakom en buske
Och tog fram min mobil
ringde polisen.

När jag skulle säga vad som hänt för dem
Så var jag redan död






Prosa (Novell) av Nienya
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-07-10 16:23



Bookmark and Share


  Little missSunshine
Kusligt bra, trotts att jag höll andan!
2008-12-16

    Camillaa
JätteBra beskrivningar!
/ C
2006-11-30

    SweetestAngel
folk e för taskia... man kan väl skriva bra även om man inte e så bra på att stava... ja suger på stavning... å ja suger inte på att skriva... iaf... fin... lite läskig... å den skulle va bäst om allt va rätt stavat... å den är endå bäst, även om allt inte e rätt stavat. Så de så! =) ...alltså får du en femma. :P:)
2006-11-26

  Conan Jonasson
Fan vilka taskiga kommentarer! Stanna kvar på poeter och fortsätt skriv, skit i dem. Om du gillar att skriva, gör det.
2006-11-23

    Silver Uttern
hoohhooo...denna var bra, lite läskig, så att man bara känner suget att läsa mer.. BRA !
2006-07-16

    Cariita
Det här var din bästa text hittils. Jättevacker och man förstår dig rätt. :)
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya