Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattpromenad


Månsken över stadens siluett
Vågor av ljudlig puls
Surfar i toner över takåsarna
Tiden visar kyrktornets existens
Likt en sol lyser rundeln i natten
Slår sitt ljus ut mot himlens stjärnor
Leder vägen hem
Stillar mörkrets oro
Vaggar den kommande tystnaden




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-08 20:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fin bild. Tänker lite på min senaste. Småstad, känslan av att befinna sig där. Beskriva den. Du gör det så varsamt och fint.
2020-06-11

  Hon kallar sig poet VIP
Känslosam närvaro och bilder i huvudet om hur det kan vara att promenera där i lugnet och sin egen vrå
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP