Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÖMSK

Jag ropade ditt namn, mötte din blick och glömde bort vad jag ville.
Jag ringde din mobil, hörde din röst och glömde bort mitt ärende.
Jag rörde din hud, kände din värme och glömde bort min avsikt.
Jag mötte Dig och allt annat blev plötsligt oviktigt.




Fri vers av Anderss
Läst 747 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-10 22:13



Bookmark and Share


  Malin Hy
Bäst!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anderss