Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I balkongskenets ljus

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Balkongskensljus

av stearinljus

med block och penna i min hand

musik i mina lurar

så som nätterna förr

 

Stilla lugnar sig sinnet

dag för dag

natt för natt

 

Insikten vem som en gång var jag

är på väg att långsamt närma sig

Något åt det hållet den jag var

om än förhoppningsvis något visare?

 

Insikten slog mig som

bastonerna i en av mina favoritlåtar

Jag visste inte att jag skulle kunna känna

så här

 

Ingen tomhet

bara insikt och frid i mitt sinne

Ingen ilska

Ingen mer onödig energi

 

Redan nu inom mig

känner jag lugnets vingslag

sakta omfamna mig

en dag i taget

en natt i taget

i balkongskenets ljus

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-19 02:58



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Låter härligt
Kramar
2020-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Skönt när man hittar sitt inre jag och känner lugn, ro och harmoni!
2020-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP