Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klubben

Förbannad, sorgsen och full av insikt.
Var tar jag vägen med det jag förstår?
Hur kan jag förmedla det jag känner
till andra som tänker att det är så enkelt.
Det är inte bara att....

En skam som gör att människor inte vågar
är inte bara att....

Läst Klubben och vill kräkas




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-31 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt