Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän Rymden

Den är alldeles säkert där
hela tiden

Där är min ångest så fjuttig
Så obetydlig

I det djupa mörkret
finns ingen vetskap om dig

Allt är tyngdlöst
ljudlöst
hopplöst
och tomt

Men på något sätt
så blir det inte bättre än så

Det är så skönt att veta
att den alltid är där
som en öppen famn
där jag är helt obetydlig
ovidkommande
värdelös
och ingenting

Där jag är helt och hållet
fri




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-03 22:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Trots sorgsen ton, vilket är vackert så är det en fin frihetskänsla i den
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP