Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävanden

I en tystnad
som aldrig kan bli
en tystnad
små explosioner av panik
ett hjärta som vibrerar

Jag samlar mina tankar
i en liten burk
ibland öppnar jag den
och låter tankarna flyga ut
som vilda fåglar
över människorna
och deras strävanden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP