Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viloläge

Låt oss ligga hopslingrade
i viloläge
och vänta på en fortsättning
låta allt det andra
sköta sig självt

Alla röster får tala
för våra döva öron
vi smyger in i drömmarna
vi är de tudelade

Allt kommer att bli bra
någon gång
någonstans




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP