Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När och då

När champagne.
Då hon förför.

När nattvioler.
Då hon berör.

När vindstilla.
Då hon gråter.

När hjärtat.
Då hon krackelerar.

När känslorna.
Då hon trollbinder.

När kärleken.
Då hon förtrollar.

När hon.
Då hon är.

När sagan.
Då hon älskar.

När slut.
Då hon kysser.

När vingar.
Då hon lyfter.

När lotusblomman.
Då hon andas.

När knölsvan.
Då hon pudervit.

När nu.
Då hon lämnar.

När då?
Då hon gick.

När drömmar.
Då hon föds.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-07 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP