Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det..


lyckans rus

Allt stannar upp
Världen runt omkring mig börjar snurra
Men inte som förr
Ljuset möter mig
Solens strålar i mitt blonda hår
En känsla som så länge varit gömd för mig återvänder sakta
Jag börjar skratta
Mitt hjärta slår som aldrig förr
Jag kan höra mig själv sjunga
Tonerna ekar i mitt huvud
Min röst har aldrig låtit så här
lyckans rus som fyller upp mig
Jag vill bara förmedla allt inom mig
Jag håller hårt om mitt kors
Och tittar upp mot himmeln
Mina läppar viskar ett stilla tack till världen




Fri vers av Systrar
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-07-18 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systrar
Systrar