Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

I drömmen gråter jag
det är en sådan befrielse
jag nollställer mig
innan nedmonteringen
av lyckan
vissa frågor
får aldrig några svar
jag betalar med mitt liv
för att få andas




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-12-28 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP