Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mediterar

Någon släcker ljuset
jag är inte längre kvar
i denna del av livet
nu är jag i mörkret
hos dig

Jag mediterar över
en passerad smärta
försjunken i en tystnad
som kan vara den enda
vägen tillbaka

Det finns ett före
det finns ett efter
jag söker det
som är däremellan
jag vill vara
i din välvilja





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-28 08:06



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Vackert
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP