Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och andra mysterier

I en främmande stad
är jag en ensam vandrare
den inre promenaden
är alltid den längsta
svaret är frågan
som aldrig blev ställd

Låt oss prata
om tiden som flyr
och andra mysterier
ännu en ritual
som ger mig lugn




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-02-04 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP