Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra verkliga vänner

Livet finns
även i mitt sargade inre
det trycker och tränger
försöker
finna sin mening
sitt motstånd

Stegen jag tar
varken framåt eller bakåt
uppäten inifrån

Himlakropparna
är våra verkliga vänner




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-04 08:16



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Vackert! Fin tanke. Hemskt med "uppäten inifrån", men det är väl så det är på ett biologiskt och psykologiskt plan, trots allt. Älskar hela första versen. Som alla dina texter finns en smärtsam sorgsenhet, men också en känsla av det eviga. Tack!
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP