Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska ord

Det behöver inte vara bra
det måste bara vara du
vi finns i samma mening
vinglig och varsam
som vår vandring
över vilda stenar

Vi bygger en himmel
av våra tankar
katedraler av magiska ord
där den slutgiltiga katastrofen
väntar i vila




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 10:53



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Omöjlig titel att motstå. Jättefin och vacker text med magiskt innehåll. Tack!
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP