Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid vår krypta

Ett muller vid horisonten
jag är i ständig väntan
vid vår krypta

Älskling kom till mig nu
låt oss bli igen
de vi alltid varit
bortom sekundernas strävan

Vi är människor
som nästan inte finns




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-03-18 08:06



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Aj! Så sjukt smärtsamma slutord!
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP