Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugan haiku

Flugan på fönstret
tänker Så ska det inte
vara att leva




Bunden vers (Haiku) av stenhur
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 12:08



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Roligt perspektiv! En meditativ fluga!
2021-04-21

  Jan Widströmer VIP
Om flugor tänker, då är nog vi människor illa ute, och ett angrepp på mänskligheten att vänta.
2021-04-18

  ULJO
Flugan ser det inte vi människor ser. Förstår det inte vi förstår...............
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur