Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglig semester

Jag är ledsen att jag inte hade mer att säga
kanske kunde jag ha ändrat ditt öde
du var så missförstådd
du kunde blivit precis vad du ville

Det är en sorglig semester
vad kan jag säga
Det är en sorglig semester
du kunde verkligen spela

Du ville alltid alla andras bästa
men dig själv misshandlade du
in i det sista
Du var så vacker att det gjorde
ont

Det är en sorglig semester
vad kan jag säga
en sorglig semester
vad kan jag säga




Fri vers av
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-07-26 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående