Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

En snyftning vädjar
till flyende fötter

små smutsiga fingrar
griper krampaktigt
om en leende trasdocka
med tomma ögon




Fri vers av
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-07-26 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående