Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina väninnor

alla borde ha en stor vänkrets
med ofta förekommande bjudningar
att ha en väninna att byta läckra matrecept med
ger inspiration till nya och spännande rätter

elegant mode och skönhet
ger livet lust
mina vänninor är också utåtriktade
och är pigga på att pröva på nya saker
bland annat modenyheter

tack kära väninnor för att ni ger
kramar omtanke och glamour
javisst allt som ger livet guldkant




Fri vers av utstött
Läst 698 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-26 15:21



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
vackert på alla vis!
2007-05-04

  Moorelly
Ah mysigt, fin dikt, tycker om dikter som visar på gemenskap!
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

utstött
utstött