Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommartiden

nu är det sommar och sol
och man mår fint som fisken
vi samlas hela familjen i tv-soffan
med glass och bär
äntligen har vi tid att umgås
tänk vad vi har längtat i snöstrormar och annat oväder
tack kära livet för att vi får finnas
under solen med tunna kläder




Fri vers av utstött
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

utstött
utstött