Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter imorgon

Du har ett gott samvete
som du fått på prov
med framtiden som insats

Ett renat sinne
men det regnar på din gata

Imorgon visar sig pölarna
och om barnet i dig
gömmer sig
då kan du sätta på dig
din vita söndagsklänning
och dina finaste skor

Du har handlat
med det du inte har
du står i skuld
till den senaste
och nästa
som du slarvat bort

Hoppa i pölen
låt leran leta sig in i tyget
jag bokade en tvättid till imorgon




Fri vers av Felicia försvann
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-18 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann