Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaver

Ingen annan kan vara jag
jag kan inte vara någon annan
vi får inte förstöra
vi får inte ha sönder
när jag blundar
försvinner ingenting

Vem tar min rygg
när allt blåser omkull
det är alltid något som skaver

Det måste finnas något mer
det finns inget mer
det måste finnas något mer
vad ska vi annars göra?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-03 13:10



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kommer att tänka på Hjalmar Gullbergs dikt: "Detta är jag och ingen, ingen annan"...Tycker mycket om din dikt!
2021-12-30

  Monica Lindgren
Det är verkligen eftertankens poesi du skriver. Meditativt och med stämning i!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP