Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan vara det finaste som finns, men samtidigt kan kärlek göra riktigt ont.


your mountain

I would be your mountain.
I would be your shelter from the storm.
I would be your new day dawning.
How come you close your door?

Please Climb this mountain.
Please seek shelter from the storm.
Please watch a new day dawning.
Please don´t close your door.

But still you closed your door.
The mountain has fallen.
The shelter has collapsed.
And the the dawn will never be the same.

I´m sorry




Fri vers av Nessing
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-07-28 13:13



Bookmark and Share


  ozzian
ah gud va fiint!! vet hur du känner dig!! mycket känslor!! en klar femma!!!
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nessing

Senast publicerade
your mountain
Jag vet
* Se alla