Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hävdar inte att djuren o naturen inte har problem...!!!!!

Men kanske ändå inte lika konstiga som vi har och oroar oss för:)




onödig oro!!!

 

När såg du senast en bekymrad älg?

Eller en full sparv på en helg..

En upprörd blomma över fotbollsVM?

eller en arg mask som inte hittar hem..

Typ, en orolig fisk?

Eller ett bi som tar en börsrisk?!

Kanske en get som tycker den e ful?

Möjligen en gris som oroar sej inför jul...

Men annars lär natur,

att leva orosfritt, och även djur!!




Fri vers av harmoonia
Läst 825 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-29 16:24



Bookmark and Share


  To
Håller med Steve + att du får in vå bra budskap. Att slappna av och inte oroa sig för allt men dock att vi trots att kan oroa oss för exempelvis grisen som har all anledning att oroa sig. Kanske är inte tillräckligt fet och får vänta med att bli slaktat till efter jul.
2008-01-15

  Trollfia
Tänkvärd som tusan. Fin idé och bra skrivet!
2006-08-27

  Spirit
Ja tänk så skönt att vara en fjäril först bara puppa sig å sen larva sig och till slut flyga fri!Tänk värd dikt och fina värderingar du har.
2006-07-30

  Anders P VIP
en humla vet nog ingenting om aerodynamik
den flyger fast det sägs att den ej kan
så lyckligt omedveten om lagar för fysik
den frågar ej om människornas vetenskap är sann
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia