Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färdigheter I-V


I

visornas intresse väckes lättast
genom att försiktigt vidröra
dem med tungspetsen

II

inuti en flaska kan ett skepp
bo och segla
mot främmande länder

III

i eldens mitt utförs mandoms-
provet varje natt
i skydd för mörkret och kylan

IV

det väller fram igenom ådrorna
en strid ström av knakande
grenar bryter huden

V

i djupet av en nöt
får universum lindring
och ork att återuppstå





Fri vers av Turid
Läst 274 gånger
Publicerad 2003-11-24 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid