Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!

Har egentligen ingenting att säga.
Varför är jag inte bara tyst då?
Hmm.
Kanske jag vill säga något iallafall.
Eller kanske inte.
Stundtals pratglad.
Stundtals bara lyssnar.
Just nu?
Ingen aning.
Kanske är jag för trött.
Kanske för pigg.
Det jag vill säga.
Inte kommer fram.
I ord.
Iallafall.
I morse såg jag stjärnorna.
På väg till gymmet.
Kl.05.05




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-12 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra sagt! Ändå.
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP