Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen och döden



han har tagit ett av sprången
över miljoner stjärnhopar för att
klara att falla igen

nästa gång fångar fjädrar hans
rop nere vid kusten
innan sista steget är taget





Fri vers av Turid
Läst 349 gånger
Publicerad 2003-11-24 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid