Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desto oftare

Jag lägger mig på sidan
önskar mig tillbaka
då tiden var igår.

Dikten fortfarande
vilar
inom mig.

Svarta hyacinter
förför
mig.

Ännu jag
känner
dig.

Inuti
jag fylls
av kärlek.

Rodnar
lite lätt
av rosenkvarts.

Blundar
medan fjäder
smeker.

Men inte
som
du.

I morgonen
i skymningen
i natten.

Det jag gått miste om
jag får tillbaka
blick av det vackraste.

Vänder mig om
möter din
närhet.

Doften
av skönhet
för evigt.

Närmre dig nu
än de körsbärsträd
i full blomblom.

Sakta.
naglar mot din hud
så som du önskar.

Resten är hemligheter
ännu inte upplevda
bevarade i mitt hjärta.










Fri vers av Black raven VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-22 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP