Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror

Jag tror det var blicken.
Den som viskade himmelska hemligheter.
Som förförde.
Men jag vet inte.
Jag kan ha fel.

Jag tror det var karisman.
Den som utstrålade självsäkerhet.
Som jag drogs till.
Men jag vet inte.
Jag kan ha fel.

Jag tror det var det nakna.
Det som jag aldrig glömmer.
Som fick mig att smälta.
Men jag vet inte.
Jag kan ha fel.

Men jag vet.
Om jag har rätt.
Jag kan ha fel.
Men jag vet inte.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP