Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem haikus. En dikt

Om de som kunde.
Såg igenom mitt pansar.
Av fridlyst månsken.

Skulle min värld le.
Om än för ett kort sekel.
Utanför mitt skal.

Tänk om det vore.
Du, jag och evigheten.
Att bara drömma.

Kärleken jag minns.
När du är nattens smekning.
Det är lyx för mig.

Resten är smulor.
Av absolut ingenting.
Mer än min närhet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-09 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP