Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluter mig

Övergiven nästan älskad.
De ögonblick jag såg det blinda.
De stunder jag hörde det tysta.
Samlar ihop resterna av mig själv.
Den trånga ensamhetens tomma skal.
Men ändå, samma drömmar inlindad i nyfallet regn.
Borstar bort de uttryckslösa drömmarnas avsaknad av själ.
Närmar mig insidans utsida.
Ett ozonlager av trasig självkänsla.
Men för det mesta endast ett litet inslag av gryning.
Rötter av ametister omsluter mig.
Känner hur dess vassa kanter rispar.
Det gör mig ingenting.
Som så många gånger förut.
Jag stannar kvar.
Och känslornas hav sveper över mig.
Undan för undan vi nästan nynnar.
Den legendariska historien upprepar sig.
Utan att för den skull tveka.
Varför skulle vi det.
När vi smuttar på livets allra vackraste.
Som de gourmander vi är.
När natten kommer.
Vi återigen skingras.
Som om vi aldrig varit.
Som om vi alltid är.
Varandras närhet.
För en sekund tanken tänktes:
Om bara om.
Hur skulle det vara då?
Vilka vore vi då?
Medan resan fortsätter.
Vi har All inclusive.
Tar för oss av läckerheterna.
Av varandra.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-02-24 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart! ^_^

jo!

"Den legendariska historien upprepar sig."

faktiskt inte! det sägs att anti-kali (gudinnan kali ÄR universum) är i görningarna nu, och vi är redan på väg till slutet av universum. så det så! bara 4 miljarder år återstår, vi måste skynda oss!

men det är sant..

"those who
ignore the past
are condemned
to repeat it"

"För en sekund tanken tänktes:"

jag brukar säga millisekunder. sen fann jag ett kvinnofolk som sa picosekunder! O_o hon tog naloxene, det är om man är allergisk mot ljus. starkaste medicinen på moder jord! och gjorde de mest fantastiska kosmiska dikterna.. har glömt bort hennes namn nu =\

jo! du är mer kosmisk nu? kanske. kanske inspiration från min själ i subspace? =) anyway!

"Som om vi aldrig varit.
Som om vi alltid är."

det ÄR basis för kvantfysiken! till och med när de gör experiment så blir det så! deras experiment är DEL av deras uppfattningsvärld! som shrödingers katt, den både finns och inte finns, tills man öppnar lådan!

som talesättet:

"om ett träd faller i skogen
och ingen är där för att lyssna
gör det då ett ljud?"

ja, och nej. kanske faller inte trädet alls, om ingen observerar? kanske lever det vidare på marken. kanske någonstans i världen växer det upp ett exakt likadant träd? kanske dör en människa samtidigt med trädet? kvantfysiken är omtumlande! O_o och nu har vi strängteorin, voxelteorin, vortexteorin, fraktalteorin - som gör det ÄNNU mer förvirrande! (och vackert =)

jo! en kosmisk ballad! amazing! fem-etta! som mina! fast bättre! som vi pratade om när jag hade ett annat namn, bara ETT ord från dig är originellt. en hel mening, är utomjordisk!

det här är bokkvalitet! som marya hornbachers ljusaste stunder! wowzah..
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP